luni, 12 martie 2012


Adevarul ascuns despre cancer, scrisa in 1976


1. celulele canceroasa sunt un efect nu o cauza, asadar daca taiem chirurgical zona afectata nu eliminam cauza si celule canceroase vor aparea in alta parte pentru ca nu a disparut cauza.
2. cancerul este o boala de sistem, adica a intregului corp, a modului lui de functionare, deci taierea locala nu rezolva nimic, dimpotriva operatia slabeste si mai mult organismul
3. exista o stransa legatura intre alimentatie si aparitia cancerului, s-au facut teste pe 1000 de soareci carora li s-a dat mancare de tip Hunza (Hunza people, ti-am trimis email mai devreme, care mananca doar fructe, legume si orz, aproape toate crude sau f putin gatite), alti 1000 soareci dieta de tip indian (orez alb,fasole si legume gatite cu condimente) si alti 1000 soareci cu o dieta de tip englezesc (paine alba, margarina, ceai cu zahar, carne conservata si gem). doarecii Hunza au fost perfect sanatosi, cei indieni au avuttumori, vedere deficitara, afectiuni ale rinichior, inimii, anemie, iar cei englezi au avut toate bolile indienilor plus o cadere a sistemului nervos care i-a facut sa se atace si sa se muste unii pe altii.
4. grupul etnic din Hunza Valley traiesc mult si f sanatosi, de-a lungul secolelor nu au avut nici una din bolile grave ca lepra, ciuma, sifilis, tuberculoza, nici vorba de diabet ori cancer.
5. fiintele vii se impart intre: regnul vegetal si cel animal. plantele se hranesc prin radacini si tulpini din sol, regnul animal are la dispozitie intestinul subtire cu aceeasi functie. intestinul este un organ viu, dinamic la nivelul caruia au loc procese bilogice de asimilare si transformare a nutrientilor pana la nivelul la care ei pot trece direct in sange.
6. celulele corpului nostru nu se divid in realitate asa cum se intampla in laborator, la microscop. in conditii de laborator, pentru ca sunt private de toti nutrientii din mediul natural, ele se adapteaza incredibil de repede si se divid pentru ca fiind mai multe sa isi poata asigura necesarul de hrana. in corp insa,  ele se transforma unele in altele prin procese dinamice,  prin fuziune/altoire. asadar nutrientii din hrana se transforma in final in celule rosii de sange, care la randul lor se grupeaza in diferite forme care alcatuiesc organele si tesuturile.
7. se credea ca sangele transporta oxigen si dioxid de carbon, dar dr Morishita zice ca de fapt celulele rosii fac mult mai mult de atat, ca ele se transforma in alte tipuri de celule, anume cele care ne alcatuiesc tate organele.

ASADAR: nutrientii din hrana se transforma in celule rosii ale sangelui, iar acestea in celule care formeaza organele.

(o teorie f noua si inovativa)

8. la inceput a fost doar materie anorganica, treptat s-a transformat si a evoluat in forma organica, apoi din materia organica a evoluat pana la stadiul de proteine. treptat proteine au format celule vii (cele mai silple forme de viata, euglena verde, de ex) si dupa milioane de ani s-a format omul. in om, traseul de la organic-la proteina- la celula vie de tesut organic are loc acum in 2 zile (ceea ce s-a intamplat de fapt in milioane de ani).

9. oboseala ori anumite boli blocheaza productia de suficiente celule rosii care sa duca oxigen la creier si la rinichi, necesarul optim fiind de 5 milioane celule pe mm cub, atunci tesutul adipos se transforma in celule rosii, si apare efectul de slabire.
10. Cand suntem sanatosi celulele rosii se transforma in celule de organe, cand suntem bolnavi celulele organelor (maduva, grasime si muschi) se transforma in celule rosii. Este un proces reversibil posibil pentru celulele acestor organe se trag din celule rosii.
11.cand organismul functioneaza bine, celulele rosii sunt produse de intestinul subtire. cand suntem infometati, deci cand intestinul nu are nutrienti din hrana pe care sa ii transforme in sange, atunci celulele rosii sunt produse de organe.
12. radiatiile (ca in Hiroshima, Cernobal sau tratamentele cu radiatii, ori aparatele de diagnostic produc leucemie si anemia leucemica. Leucemia inseamna producerea celulelor rosii in exces. Medicina de mainstream crede ca celulele rosii sunt produse de maduva, asadar cauta leac pt leucemie in maduva spinarii. Stomacul si intestinele sunt printre cele mai sensibile organe, o suparare/star de nervi sau o depresie sentimentala pot cauza gastrite si ulcere. Radiatiile atata in primul rand aceste doua organe si prin urmare productia de celule rosii. Dar radiatiile slabesc si ataca si alte organe ale corpului ceea ce face dificila transformarea aceasta reversibila a celulelor organelor in celule rosii pt a compensa deficienta intestinului. Mai mult, in procesul de transformare celulele raman in stadiul tranzitoriu de celule albe, leucocite. Atat celulele din nutrienti care se straduiesc sa evolueze pana la forma de celule rosii, cat si celulele organelor care incearca sa redevina celule rosii, din cauza radiatiilor, aceste celule raman la mijlocul procesului de transformare, anume raman celule albe. asa se explica leucemie prin exces de celule albe.
13.medicina moderna vorbeste despre 3 surse ale cancerului: factori chimici, radiatiile si factori biologici (virusi). exista profesii care favorizeaza aparitia cancerului, minerii si cei care lucreaza in ind chimice; gudronul este un puternic cancerigen (folosit in astfalt, beton, bitum...practiv traim si calcam pe sursa de cancer!!! esta e observatia mea ): fumatul cauzeaza cancer de plamani doar in corelatie cu o alimentatie bazata pe carne!! (sa stii ca mama mea a fumat 30 de ani pana acum 2 ani dar are plamanii perfect sanatorsi pt ca niciodata la noi in casa nu s-a facut abuz de carne, iar de vreo 5 ani se mananca numai peste si pui, 1 data pe saptamana...deci imi pare credibil); femeile insarcinate NU trebuie sa faca investigatii cu X-ray pt ca astea vor cauza in timp cancer in fat. de asemenea, caldura excesiva si ultravioletele (plaja) cauzeaza cancer pe aceleasi principii ca X-rays.
14. in 1910 cercetatorii de la institutul Rockeffeler au demonstrat pe gaini ca tumorile sunt cauzate de virusi si bacterii. ceea ce l-ar face contagios, transmisibil..insa ipoteza este falsa. De xemplu, pana in 1976 cand a fost scrisa cartea, Morishita ne spune ca nu se dovedise inca stiintifica faptul ca tuberculosa este transmisibila/contagioasa, deci ca bacilul tuberculos s-ar fi inhalat prin respiratie si ar fi ajuns astfel sa se lipeasca de plamani pt a-i imbolnavi. Dimpotriva, Morishita ne spune ca o celula din corp (mai ales cele rosii) se pot transforma in bacterii intr-un mediu bacterial. adica, bacteria este de fapt o celula deformata/descompusa care se formeaza in jurul unei alte celule bolnave. deci plamanii bolnavi (din alte cauze) produc bacilul tuberculos. la fel se poate interpreta si ipoteza cancerului ca fiind produs de o bacterie. in fapt, ne spune Morishita, celula de sange, virusul sau bacteria sunt in esenta acelasi lucru care isi modifica structura si functiile in functie de alti factori (boala).
15. factorii externi (chimici, radiatii, etc) sunt cauze secundare ale cancerului.  Principala cauza a cancerului exista in corpul nostru, in fiziologia corpului. dar factorii externi modifica si afecteaza mediul intern, fiziologia corpului astfel incat ca efect secundar apar celulele canceroase.
16. medicina de mainstream afirma ca celulele canceroase se multiplica prin diviziune. in realitate, ele se inmultesc printr-un procedeu asemanator 'altoirii'. celulele canceroase apar din niste structuri protoplasmatice ale materiei (adica din structuri mai simple decat celula de tesut/organ, numite 'monera'). analizand mase canceroase s-a observat ca acestea au nu doar celule tumorale ci si monere, adica formatiuni de celule de sange, grupate, intr-un stadiu premergator transformarii lor in celule de organe sau tesuturi.
16. Celulele de sange se formeaza in intestin, ele sunt niste celule nespecifice, nediferentiate, mai primitive iar pt a se transforma in celule ale organelor (maduva, grasime, rinichi, ficat, etc) primesc informatia necesara devenirii de la celulele mature din imediata apropiere (din organele respective). dar ce factor favorizeaza procesul sanatos de transformare a unei celule rosii imature intr-o celula specifica de organ? ACIDITITATEA din sange, respectiv PH-ul, respectiv scaderea nivelului de Ca++ si cresterea nivelului de Mg++
17. cancerul este o boala cronica a intregului corp.
18. pentru ca medicina de mainstream crede ca celulele canceroase se multiplica prin diviziune, asa cum se observa in laborator, tot in laborator au testat mai multe chimicale care opresc presupusa diviziune. aceste chimicale sunt foarte daunatoare pt toate celelalte celule sanatoase din corp, slabesc imunitatea si procesele naturale de vindecare iar tocmai acest lucru face cancerul sa para incurabil si fatal.
19. este insa adevarat ca 'informatia', respctiv lectia pe care o invata o celula de sange imatura de la celulele canceroase din preajama ei este foarte puternica, ceea ce face ca masa canceroasa sa fie rezistenta si sa se dezvolte mai eficient decat alte celule.
20. exista tratamente traditionale, populare, bazate pe plante, trebuie insa spus ca plantele salbatice sunt mai eficiente decat cele cultivate si ca acestea trebuie administrate cu atentie, in legatura cu o dieta, in fct de particularitatile fiecarui organism in parte.
21. vindecarea naturala are loc prin acelasi proces reversiv: celulele canceroase se vor transforma inapoi in celule primare rosii de sange.
22. postul (dietele foarte severe) trebuie aplicate cu grija si pt perioade scurte, pt ca ele diminueaza odata cu celulele canceroase si vitalitatea corpului, ceea ce este de nedorit.
23. in completarea dietei si a terapiei cu ierburi, trebuie aplicate si urmatoarele masuri: terapia cu electricitate statica, pt ca ionii stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, ceea ce relgeaza aciditatea sangelui. (ceea ce fac si unele alimente, ceea ce face ovazul, dar si terapia cu magneti...asta e completarea mea)
24. orice favorizeaza scaderea PH ului, orice oxideaza si fermenteaza la nivel celular si blocheaza functiile de transmitere a nutrientilor poate fi considerat factor care favorizeaza formarea cancerului (coca cola are un PH de 2,5 iar corpul uman moare la un PG de 6, atunci cand o persoana bea coca cola in mod regulat, ani in sir, forteaza pancreasul care printre altele regleaza si PH ul din sange, dar acesta nu face fata, asa ca sangele ramane mai acid decat 7,4 valoarea de echilibru.)
25. masuri de prevenire:
           a) traiti cat mai aproape de natura, unde apa, aerul, verdeata si soarele sunt curate si abundente;
           b) mancati cat mai multa hrana crescuta fara ingrasaminte, neconservata
           c) nu folositi medicamente, condimente chimice, nimic provenit din laborator.
           d) miscare zilnica si putin efort zilnic
           e) evitati stresul, invatati tehnici de relaxare din practicile chineze, japoneze, buddhiste.

26. judecata si calitatea gandurilor si a starii de bine depind la randul lor de o alimentatie echilibrata intre ying si yang. cerealele interale sunt astfel de alimente. insa trecerea brusca si radicala de la un regim alimentar haotic si bazat pe carne si zahar, la unul foarte strict nu este sanatoasa, va slabi peste masura organismul. o dieta macrobiotica cu rezultate solide se stabileste gradual, in timp.
27. mancati ingrediente care cresc in mod natural la 500 mile de locul incare v-ati nascut si traiti. asculta-ti instinctul si poftele (nu cele de zahar si sare, desigur), corpul te va ghida catre ce are nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu