luni, 20 februarie 2012

Ganoderma - boli tratate


Ganoderma este utila si in cazul pacientilor cu hipertensiune. Ganoderma actioneaza asupra functiilor ficatului, aducandu-le la normal. Poate fi utilizata si in scopul atenuarii durerilor post-operatorii in cazul ulcerului gastric. Ganoderma poate elimina simptomele aparute dupa nastere. Ganoderma reprezinta un tip de hrana-medicament cu peste doua mii de ani de experienta umana.

Vindecarea completa a durerilor de cap si de umeri cauzate de hipertensiune si arterioscleroza si imbunatatirea, de asemenea, a presiunii sanguine

Raport al D-l Isao Tani de la Institutul de Cercetari Medicale al Universitatii Kinki
Majoritatea subiectilor asupra carora s-a efectuat acest experiment erau hipertensivi. Presiunea sanguina a aratat imbunatatirii semnificative: unul dintre pacienti, in decurs de trei luni, a ajuns de la o tensiune de 180/96 mm Hg la 126/94 mm Hg. Un asemenea progres remarcabil este rareori intalnit in afara utilizarii antihipertensivelor.
In cazul unei paciente suferind de arterioscleroza, presiunea sanguina a scazut de la 158/77 mm Hg la 128/67 mm Hg, dupa trei luni de zile. De asemenea, nivelul colesterolului s-a îmbunatatit, de la 269 la 242.
Examinand un alt pacient care suferea de hipertensiune asociata cu dureri de cap şi de umeri, s-a constatat ca presiunea lui sanguina s-a diminuat in decursul unei luni de zile de la 151/78 mm Hg la 118/72 mm Hg, iar durerile disparusera.
La pacientii care acuzau hipertensiune si dureri, ambele probleme s-au ameliorat.
Bazandu-ne pe rezultatele de mai sus, putem trage concluzia ca Ganoderma este utila in cazul pacientilor cu hipertensiune. Utilizarea de ani tihipertensive pentru a reduce presiunea sanguina, micsoreaza presiunea sistolica, insa nu si pe cea diastolica. Ganoderma, insa, le poate diminua pe amandoua, ceea ce demonstreaza extraordinara sa eficienta.

De ce Ganoderma are efect atat asupra presiunii sistolice, cat si asupra presiunii diastolice?

Dr. Shigere Yuji de la Universitatea Kinki da sase explicatii la intrebarea:
"De ce este Ganoderma eficace in cazul bolilor cardio-vasculare?"
  1. Trateaza hipertensiunea.
  2. Creste presiunea sanguina in cazul pacientilor hipotensivi.
  3. Previne ateroscleroza prin reducerea nivelului de colesterol.
  4. Impiedica trombogeneza si dizolva trombii formati.
  5. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
  6. Utilizata impreuna cu medicamentele antihipertensive are un efect hipotensiv.
De acum, cancerul, moartea subita si bolile cauzate de obstructia vasculara nu mai sunt amenintatoare.

Ganoderma este eficienta si in cazul tratarii obstructiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, apoplexiei cerebrale si anghinei pectorale

Raport al D-lui Uebara Kioshi de la Universitatea Kinki
Consumul de Ganoderma poate reduce gravele simptome ale bolilor enumerate mai sus, fara aplicarea tratamentului traditional.
Intre cazurile aflate sub observatie s-a aflat si un pacient cu obstructie arteriala cerebrala dreapta, ce a survenit de doua ori.
Prin administrarea simultana de Ganoderma si Urokinase, s-au obtinut cele mai bune rezultate; in final, pacientul si-a recapatat mobilitatea completa.
Un alt pacient, suferind de obstructie vasculara cerebrala, in urma careia ramasese partial paralizat, dupa ce a consumat aceasta ciuperca a putut sa se miste in voie, valorile grasimilor si B-lipoproteinelor sale revenind la normal.
Consumul de Ganoderma poate, de asemenea, imbunatati starea pacientilor cardiaci. Asociata cu alte medicamente, ea poate conduce la rezultate benefice pentru organism. Avand in vedere faptul ca bolile amintite sunt dificil de tratat, este recomandabil consumul regulat de Ganoderma in scopul prevenirii acestora de la bun inceput.

Ganoderma este eficienta in tratamentul hepatitelor acute sau cronice si a disfunctiilor hepatice

Raport al Dr. Mitsui Hashimoto de la Spitalul Hashimoto
In prezent, hepatita ramane o boala ce nu poate fi vindecata printr-o metoda specifica. In cazul in care Ganoderma ar fi eficace, ea ar reprezenta un remediu semnificativ pentru tratamentul hepatitei.
Sase capsule pe zi au fost prescrise unor pacienti suferind de hepatita. Trei luni mai tarziu, acestia au inceput sa se refaca, valorile lor GOT si GPT scazand de la 200 - 300 la 100.
Un pacient care a folosit Ganoderma impreuna cu alte remedii chinezesti din plante, a inregistrat o diminuare a parametrilor GOT si GPT.
A fost consemnat un singur caz de hepatita asociata cu hipertensiune; dupa consumul de Ganoderma, rezultatele obtinute au fost pozitive.
Cand functia ficatului este scazuta, pacientul poate obosi usor; utilizarea ciupercii-medicament poate ajuta la eliminarea starii de oboseala (epuizare).

Conceptia ca "bolile de ficat sunt incurabile" trebuie abandonata

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol in mentinerea sanatatii noastre. Functiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metoda adoptata de medicii occidentali in tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.
Cu toate acestea, Ganoderma are o actiune benefica asupra complicatelor functii ale ficatului, determinand revenirea acestora la normal. Pe baza investigatiilor noastre practice, putem concluziona ca aceasta ciuperca poate contribui la obtinerea unor efecte pozitive: Dr. Shigeru Yuji relateaza ca, in cadrul experimentelor sale, 10% din tulburarile ficatului au fost vindecate dupa o cura de doua luni, la 40% dintre pacientii examinati, simptomele au disparut, iar dimensiunea ficatului a fost redusa, in timp ce la restul de 50% dintre subiecti, simptomele s-au atenuat.

Durerile provocate de gastrita, ulcerul gastric, ulcerul duodenal etc. pot fi eliminate in cel mai scurt timp

Raport al Dr. Taro Tamura de la Universitatea Kinki
Am folosit Ganoderma în tratamentul gastritei, ulcerului gastric şi al celui duodenal. Cel mai semnificativ caz a fost acela al unui barbat, care din tinerete a dezvoltat un ulcer gastric, ce dupa multi ani a recidivat. Medicamentele clasice erau ineficace; insa, la numai o saptamana de la inceperea tratamentului cu Ganoderma, durerea s-a ameliorat semnificativ.
Pe masura ce dozajul a fost redus, el nu a mai resimtit dureri decat cel mult o data pe zi, dupa un timp acestea disparand complet.
Acest tratament este eficient si in cazul pacientilor suferind de gastrita sau ulcer duodenal, care acuza dureri in zona pieptului, lipsa poftei de mancare sau in cazul pacientilor cu ulcer gastric, care se simt epuizati si slabiti. Ganoderma poate fi utilizata cu succes si in scopul atenuarii durerilor post-operatorii in cazul ulcerului gastric. Dupa administrarea acestui remediu, pacientii au reusit sa castige treptat in greutate, iar aspectul lor de paloare a disparut.

Ganoderma protejeaza pacientii suferind de boli digestive sau cu toxiinfectie alimentara.

Dr. Shigeru Yuji puncteaza rezultatele surprinzatoare ale Ganodermei in tratarea dizenteriei, constipatiei, hiperaciditatii gastrice, ulcerului de digestie si gastritei, efectele sale fiind echivalente cu cele ale medicamentelor utilizate astazi frecvent.
Principala functie a stomacului si intestinelor este aceea de a absorbi din hrana nutrientii necesari, iar apoi, de a excreta resturile digerate, inainte ca acestea sa fermenteze. De obicei, oamenii, fie mananca in exces sau consuma hrana toxica pentru organism, fie au un regim alimentar dezechilibrat. Astfel, organele lor digestive sunt deteriorate. Ganoderma poate, nu numai sa protejeze aceste organe, dar si sa imbunatateasca functionarea tractului digestiv.

Ganoderma impiedica faza de metastaza a cancerului, elimina durerea si poate sustine longevitatea

Ganoderma face parte din familia ciupercilor, genul Poliporacee si este considerata a fi un eficace tratament al cancerului in state precum: Japonia, China, SUA, Canada si Scotia.
O serie de specialisti in medicina din diferite tari, utilizeaza cele mai noi instrumente stiintifice in scopul efectuarii unor teste clinice. Printre acestia, se numara: Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universitatii Nationale din Taiwan, Prof. Cheng Hui-Hua si Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.
Rezultatele testelor lor au dovedit ca, Ganoderma este eficienta in tratarea cancerului; informatiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetarilor, sunt prezentate in cele ce urmeaza:
  1. Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele si Germanium-ul.
  2. Ea intareste rezistenta organismului, fortifica sistemul imunitar si opreste metastaza cancerului.
  3. Este de mare ajutor pacientilor care au trecut printr-o operatie de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.
  4. Poate elimina formatiunile canceroase, creste pofta de mancare si usura durerea pacientilor aflati in faza terminala a cancerului.
  5. Poate fi utilizata concomitent cu alte tratamente canceroase: interventia chirurgicala, radiatiile sau chimioterapia. Ganoderma nu produce nici un fel de efecte secundare, fiind extrem de eficace.
Bazat pe aceste rapoarte clinice, putem spune ca, Ganoderma inlatura cancerul prin calitatile sale de prevenire, stopare si vindecare.
Majoritatea dintre noi avem carii dentare, miopie sau tendinţe spre a dezvolta un anumit tip de cancer, atunci cand suntem tineri sau in orice alt moment al vietii.
Trebuie sa ne dam toata silinta pentru ca aceste lucruri sa nu apara in viata noastra. Daca dorim sa prevenim degradarea dintilor, trebuie sa consumam mai mult calciu si sa renuntam la dulciuri. Daca vrem sa prevenim miopia, trebuie sa ne hranim cu mai multa vitamina A si sa evitam obosirea ochilor.
Dar, daca dorim sa prevenim cancerul, trebuie sa consumam Ganoderma si sa ne ferim de o alimentatie dezechilibrata.

Ganoderma este utila atat in tratarea sciaticii, a venelor varicoase, cat si a reumatismului mainilor si genunchilor.

Raport al Dr. Taro Kiyobara de la Spitalul de Chirurgie Plastica si de Reconstructie
Ganoderma este extrem de eficienta in tratamentul durerilor lombare, ale mainilor, umerilor si genunchilor.
S-a inregistrat cazul unui pacient suferind de vene varicoase, a carui stare s-a imbunatatit in urma administrării acestui produs.
De asemenea, ea este utila in tratarea durerilor cauzate de vasele sanguine sau de hematoame la nivelul trunchiului.
Durerea generata in cazul unui pacient de un genunchi deformat, a fost resimtita si la nivelul umerilor si gatului;
In urma tratamentului cu Ganoderma, durerile au disparut.
Tratarea durerilor datorate unor factori structurali este ineficace (spre exemplu, durerea lombara cauzata de hernia de disc).

Ganoderma trateaza eficient si problemele ginecologice (dureri menstruale, ameteli, tulburari datorate menopauzei etc.)

Raport al Dr. Yoshinori Imanishi de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Imanish
Dr. Imanishi, specialist in obstetrica-ginecologie, a prescris Ganoderma pacientelor cu dureri menstruale, ameteli, menstruatie neregulata, tulburari datorate menopauzei sau care aveau dificultaţi in a ramane insarcinate.
S-au inregistrat o serie de cazuri cu efecte pozitive. O pacienta in varsta de 46 ani, a consumat Ganoderma timp de o luna de zile, dupa care starea de ameteala si durerea de la nivelul umerilor s-au ameliorat. O pacienta insarcinata resimtea presiune in zona pieptului si nu avea pofta de mancare; dupa tratamentul cu acest produs, starea ei s-a imbunatatit considerabil.
O alta pacienta suferind de o tulburare psihologica, desi casatorita de mai multi ani, nu putea avea copii; dupa trei luni de administrare a Ganodermei, pacienta a ramas insarcinata.
S-au obtinut rezultate pozitive prin combinarea Ganodermei cu plante medicinale, in cazul a doua paciente. In primul caz, starea de puternica ameteala si durerile de umeri au fost ameliorate inn trei luni de zile, iar in cel de-al doilea caz, durerea abdominala a fost diminuata.
Ganoderma poate elimina simptomele aparute dupa nastere, actionand ca un purificator sanguin, diuretic si detoxifiant.

Ganoderma este un supliment nutritiv necesar in cazul femeilor insarcinate

O femeie insarcinata, isi poate pune intrebarea daca administrarea de Ganoderma in situatia ei nu prezinta riscuri. Viitoarea mama poate deveni capricioasa si prost dispusa, mai ales daca este vorba de prima sarcina. In timpul sarcinii, femeile devin foarte sensibile la stimulii exteriori, atat fizici, cat si psihici.
Cu toate ca sarcina este un proces natural, majoritatea femeilor au dificultati de adaptare.
In aceasta perioada, Ganoderma se poate dovedi un bun curatator al sangelui, un diuretic si un detoxifiant, permitand astfel fatului o dezvoltare normala. Se spune ca, Ganoderma poate ajuta femeile care au dificultati in a ramane insarcinate.
Prof. Kanata de la Universitatea Tohoku este de parere ca, prin consumul de Ganoderma se pot imbunatati abilitatile sexuale, atat pentru barbat, cat si pentru femeie, prin intensificarea activitatii spermatozoizilor si prin reglarea ovulatiei.
Informatii din mai multe surse dezvaluie faptul ca, Ganoderma este perceputa ca fiind "prietena femeilor", un remediu necesar acestora.

Ea poate trata cu succes bolile renale

Bolile renale sunt unele dintre cele mai greu de tratat boli si includ: nefrita acuta sau cronica, sindromul diabetic renal, nefroza si febra reumatismala. Ele pot fi datorate, în parte, unei valori ridicate a colesterolului si unui nivel mare al zaharului in sange.
Rinichii sunt astfel supraincarcaţi, iar sangele nu poate ajunge la capilarele renale. In consecinta, apare nefroza, cu edem, retentie urinara, oboseala si o posibila uremie.
Prof. Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya, Japonia, realizand un test pe pacienti suferind de boli renale, pentru a verifica eficacitatea Ganodermei, a observat faptul ca, aceasta poate, nu numai sa diminueze albuminuria si colesterolemia, dar si sa mentina in conditii normale functiile rinichilor.
Bazandu-ne pe rezultatele experimentelor noastre, putem concluziona faptul ca, prin consumul de Ganoderma, bolile renale pot fi 100% vindecate.

Cu Ganoderma, diabetul nu mai reprezinta o boala de temut

Dupa cum se stie, cauza diabetului este insuficienta secretie de insulina, ceea ce duce la aparitia unor serioase complicati.
La momentul de fata, medicii occidentali folosesc, ca si unica metoda de tratament a diabetului, injectiile cu insulina.
Cu toate ca insulina este capabila sa reduca nivelul zaharului din sange, simptomele caracteristice bolii reapar intr-un timp foarte scurt. Mai mult, situatia este asemanatoare unei injectii cu cortizon, prezentand o multime de efecte secundare; insulina este incapabila sa remedieze functiile pancreasului si accelereaza procesul de îmbatranire al acestui organ.
Institutul Medical de Cercetare al Universitatii Kinki a descoperit, in cadrul primelor sale cercetari ca, Ganoderma are, in mare masura, acelasi efect ca si insulina, insa, consumul ei, nu numai ca suplimenteaza deficienta de insulina, dar poate face ca si pancreasul sa isi recastige functionarea sa initiala. In plus, ea nu prezinta nici unul dintre efectele secundare pe care le produc injectiile cu insulina.

Aparitia bolilor ereditare poate fi impiedicata

Multe dintre tipurile de boli ereditare au o frecventa ridicata de aparitie. Daca o persoana este sanatoasa, este de preferat sa se doreasca mentinerea acestui fapt de-a lungul intregii vieti, iar Ganoderma poate ajuta la atingerea acestui obiectiv.
Remarcabila calitate a Ganodermei este ca, reflecta intr-un mod corespunzator usoarele simptome ale bolilor, pastrand organismul in conditii de echilibru. Aceasta afirmatie reprezinta concluzia obtinuta in urma experimentelor efectuate pe mii de subiecti.
Ganoderma reprezinta un tip de hrana-medicament cu peste doua mii de ani de experienta umana. Dupa testari indelungate, natura farmacologica a acestei ciuperci a fost inca o data clarificata, ea fiind, in momentul de fata, utilizata la scara mare pentru a intretine sanatatea oamenilor.
Timpul trece mult prea repede; nu ai regreta faptul ca ai parasit aceasta lume fara sa o fi incercat macar?

Ganoderma s-a dovedit a fi eficienta si in tratarea unor boli dificile sau misterioase

  1. bolile ale caror cauze nu pot fi identificate;
  2. bolile care, desi au cunoscute cauzele, nu pot fi tratate cu medicamentele clasice. De exemplu, tulburarile de presiune sanguina pot avea ca si cauze factori multipli, insa este mult prea complicata intelegerea sursei acestora si eliminarea ei. Chiar daca medicamentele antihipertensive pot diminua simptomele, sursa acestora nu poate fi eliminata.
Pentru bolile ce nu pot fi vindecate in mod adecvat cu ajutorul medicinei traditionale, care nu pot fi diagnosticate sau care nu pot fi tratate prin intermediul medicamentelor occidentale, Ganoderma poate fi considerata un pretios panaceu, numai ea putand trata cu succes aceste variate afectiuni enigmatice, eliminand de la radacina cauza acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu